ВАШИТЕ ДАННИ ПРЕВЪРНАТИ ВЪВ ВИЗУАЛНА ИСТОРИЯ

ПРОДУКТИ

Logo Infographic.bg

Инфографики

Инфографиките са мощен инструмент в джоба на всеки един маркетолог на творческо съдържание. Те трансформират данни в забавни и лесни за споделяне визуализации. Те са лесни за разбиране от потенциалните клиенти, което прави инфографиките по-умният начин да позиционирате вашата марка онлайн и офлайн.

Logo Infographic.bg

Интерактивни Инфографики

Интерактивния дизайн е по-иновативния и жизнен начин да ангажирате аудиторията онлайн. Интерактивните инфографики образоват и вдъхновяват чрез превръщане в данните в игра. По този начин потребителя става част от преживяването. Освен това всяка интеракция е измерима, което обогатява всеки маркетолог с ценни познания.

Logo Infographic.bg

Анимирани Инфографики

Разказването на история чрез анимирани клипове повишава познаваемостта чрез запомнящо се съдържание както за очите, така и за ушите. Видеата позволяват на марките да разширят своето послание и  без усилие да ангажират потенциалните потребители на всяко устройство или платформа. Анимираните инфографики са следващото ниво в изпълнението на всяка стратегия.

ПОСЛЕДНИТЕ НИ ПРОЕТИ

КАМПАНИИ НА КЛИЕНТИ

ЕТО ТОВА СМЕ НИЕ

НАШИТЕ ШЕСТ ОСНОВНИ ЦЕННОСТИ

Комплексни решения

Съдържанието е качествено само ако достигне правилната аудитория. Правилното разпределение гарантира, че ще получите всички изгоди от брандираните визуализации.

Комбинирана Експертиза

Дизайнери-Пионери, Програмисти-Феномени и Безупречни Стратези са смесени балансиран и иновативен екип.

Стратези на съдържание

Съдържанието е кралят. Ето защо нашите експерти се стремят да създадат красиво и завладяващо съдържание допълнено с постоянно активни инструменти за измерване, за да се илюстрира успеха на стратегията на вашата марка.

Невероятни цени

Има много европейски компании, които предлагат инфографики, но ние се гордеем с нашите атрактивни цени, които ви позволяват да закупите качество с международни стандарти на местни цени.

Това, в което ние вярваме

Ние ценим бързината, почтеността и прозрачността и ще ви предоставим съдържание още преди да сте платили. Ние работим с истинска страст, за да ви погнем да достигнете целите на вашата марка.

Връзки

Ние имаме установени дълготрайни отношения не само с нашите клиенти, но също така и с медийни партньори, за да осигурим пълна показност на марката чрез блогъри, журналисти и медийни онлайн източници.

НАШИТЕ ФУНКЦИИ СА

НЕВЕРОЯТНИ

Изчистен Дизайн

Визуалните материали са проектирани и написани в два езика (английски и български) и се използва в местните медии, както и в международен мащаб.

Пълна Оптимизация

Опростен дизайн на инфографиките с акцент върху характеристиките на продукта и статистики, които са наистина имат значение за марката.

Високо Качество

Проектирани във високо качество, материалите са готови дори и за дисплей тип „Ретина“. Така ясно се показва цялостното съдържание в един чист и подреден вид.

Медийна Показност

Освен в „Капитал“ с 3880 четения, имаме медийно присъствие и в предложение за кампания на Chivas “The Venture” 2015 в Сан Франциско.

Нови Прозрения

Помагаме на марката да покаже напредъка си пред заинтересованите страни чрез визуално приятен и разбираем начин.

Прозрачна Политика

Клиентът участва през целия процес, като по този начин се чувства част от екипа.

НАШИЯТ ПРОЦЕС

ЛЕСНО КАТО ЕДНО, ДВЕ, ТРИ, ЧЕТИРИ

infographic process

1. Как да започнем

Изпратете ни имейл чрез попълване на формуляра по-долу и ще получите безплатна оферта в рамките на 24 часа. След като бъде одобрена, ние ще Ви изпратим времевата линия на проекта с етапи и срокове, за да осигурим прозрачност в работата ни и вече можем да започнем със създаването на магията.

2. Първоначален дизайн

След като сме получили съгласие относно концепцията и насоката, ние ще изработим и ще ви дадем вашето красиво съдържание в неговата първоначална форма.

3. Етап на корекциите

Ние знаем, че понякога ще се сетите за допълнителна информация, която да добавим. Именно заради това в офертата ни са включени до 2 корекции на проект. Все пак повторението е майка на знанието.

4. Плащане

След като получите вашето невероятно съдържание, за ваш комфорт имате 14 дни да платите използвайки удобен за вас метод: PayPal, Credit Card or via bank transfer.

КОИ СМЕ НИЕ?

Ние сме група ентусиасти относно маркетинг на съдържание с уникален набор от умения. Нашата цел е да създаваме успешни инфографики. Нашата мисия е да представим вашите данни като визуална история, която да ангажира и информира вашите потребители по атрактивен и лесен начин. Зад всичките данни се крие визуална история, която само чака да бъде разказана. Нека ви покажем как да го направите!
10 +
идеи на минута
1
литър кафе на час
30 +
допълнителни часове на седмица
50000 +
импресии

ЦЕНОВА

Интерактивни инфографики

цена от €399
 • Забавни и интерактивни
 • Ангажиращи
 • Поддържат се от 4 браузера
 • Измерване и резултати
 • Подходящи за SEO
 • Готови за качество „Ретина“

Инфографики

цена от €299
 • Забавни и весели
 • Лесни за разбиране
 • Лесни за споделяне
 • Готови за 7 дни
 • Подходящи за SEO
 • Измерване и резултати

Анимирани Инфографики

цена от €499
 • Занимателни и иновативни
 • Най-ангажиращите инфографики
 • Поддържат се в HTML 5
 • Измерване и резултати
 • Подходящи за SEO
 • Анимирани в HD резолюция
НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Хората говорят

 • "Много бърз и опростен процес. Ние сме много доволни от персонализираните дизайни, които покриха нашите очаквания и бяха преведени на Холандски, Френски и Португалски. Невероятно изживяване и страхотни цени. Ние ще използваме отбора на Infographic.bg отново и го препоръчваме и на останалите."
  Elliaa Jutte

  Офицер комуникации и кампании
  Action Aid
 • "Infographic.bg предлага на клиентите си голяма разнообразие от визуални истории. Процесът на работа е изчистен и прозрачен. Участвах във всяка една стъпка от процеса и се почувствах част от страхотен отбор. Те поддържат информацията актуална и в правилната посока. В момента тяхната клиентска политика е най-добрата на пазара."
  Pascal Duffy First.bg
  Паскал Дъфи
  Управител
  First Estates
НАШИТЕ ИНФОГРАФИКИ СА

ВИДЯНИ В: